Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Toe aan iets nieuws

autobekleding

Ben je toe aan wat nieuws heb je een oude auto, bus, boot of caravan dan ben je hier op het goede adres. Heb je een bus en heb je iemand nodig die busbekleden kan kom dan langs en maak een afspraak het is gegarandeerd kwaliteit de mensen die hier werken hebben al meer als 27 jaar ervaring in het vak en zijn dus echte specialisten in het pimpen van je oude spullen.

Met ook een liefde voor auto’s gaan ze samen kijken met de wensen van een klant hoe het eindproduct eruit gaat zien. Met foto’s en video’s kun je via de website inspiratie op doen maar je kunt natuurlijk ook even langs komen en een kijkje komen nemen bij het bedrijf je bent altijd welkom.

Kwaliteit en service 

De kwaliteit en service is erg goed ze maken gebruik van handgemaakte producten op de Italiaanse manier zo maken ze de mooiste spullen in verschillende kleuren designs genoeg keuzes. Ook gebruiken ze echt leer of kunststof voor de beste kwaliteit. Service is ook goed dat is erg prettig als klant ze houden je vaak op de hoogte met foto’s video’s en je kunt altijd langskomen om een kijkje te komen nemen. De website is goed en overzichtelijk ze zijn vaak bereikbaar. De kwaliteit is goed en kan zeker tegen een stootje het is makkelijk schoon te maken om zo vlekjes of verkleuringen te voorkomen. Ze werken snel ze komen na wat ze je beloven en houden zo goed contact met je als klant je voelt dat ze geïnteresseerd in je zijn en luisteren naar wat je wensen zijn en daar wat mee doen.