Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Welke beton cire kleuren passen bij jouw huis?

Beton is van origine grijs. Maar dit betekent niet dat alle Beton cire kleuren een grijze tint bevatten. Als je dus niet van de kleur grijs houdt, is dit geen probleem en je kunt uit genoeg andere kleuren kiezen. Er zijn verschillende redenen waarom je voor een nieuwe kleur kiest in huis. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege een renovatie. Een renovatie geeft je de kans om jouw huis een geheel nieuwe stijl te geven, en hier hoort vaak ook een andere kleur bij. Een expert kan je hierbij goed helpen, en vaak is het niet eens zoveel werk om de precieze kleur te zoeken. Dat komt doordat je vaak zelf ook al een beetje weet wat je wil.

Waar kan je betonlook verf op gebruiken

Als je aan Betonlook verf denkt, denk je waarschijnlijk gelijk aan een betonnen muur. Natuurlijk klopt dit ook, maar je kan betonlook verf ook voor andere dingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan gestuukte muren en geverfde muren. Met betonlook verf geef je deze muren een hele nieuwe look. Betonlook verf heeft veel eigenschappen, zoals bijvoorbeeld dat het natuurlijke en organische kleuren bevat. Ook is betonlook verf niet ontvlambaar, wat ervoor zorgt dat de veiligheid in jouw huis een stuk hoger wordt als je ervoor kiest om dit aan te brengen op de muur.

Waar gebruik je kalkverf voor

Kalkverf wordt voornamelijk gebruikt voor het beschermen van de muren en het geven van een strakke tint. Kalkverf kan er namelijk voor zorgen dat de muur niet beschimmeld raakt door vochtigheid, maar het wel kan ademen (doordat de poriën van de muur niet volledig worden afgesloten). Veel mensen vragen zich af of kalkverf is over te schilderen, maar dat is wel zo. Uiteraard zijn er wel de benodigde materialen voor nodig, maar het is mogelijk en het kan snel gebeuren.