Gaseauline.nl

Vervoer informatie blog

Anti worteldoek werkt

kunststof rijplaten

Worteldoek is geweven polyester, verkrijgbaar in diverse maten en in verschillende kwaliteit, bijvoorbeeld de Aziatische kwaliteit en de Europese. Het aanbrengen van anti worteldoek werkt tegen onkruid en ongewenste wortels. Het kost je even wat tijd en energie om het aan te brengen, maar daardoor houd je wel onkruid en wortelgroei grotendeels tegen. Kies voor kwaliteit om er lang plezier van te hebben, maar ook omdat een goede kwaliteit veel onkruid tegen houdt.

Ga online naar de aanbieders en vergelijk de producten die zij in hun assortiment hebben. Wat speurwerk geeft je tevens inspiratie welke voor jou het meest geschikt is. Je zult zeker de prijsverschillen tegenkomen, ligt het aan de kwaliteit, aan het aantal meters op de rol of de breedte? Het is aan te raden een goede vergelijking te maken en te letten op de lengte- en breedtemaat en de dikte.  

kunststof rijplaten

Toepassing anti-worteldoek

Wil jij liever genieten van je tuin dan de hele week onkruid wieden, dat tussen de tegels, het grind en de houtsnippers groeit als kool? Door anti-worteldoek toe te passen voorkom je dat grotendeels. Onkruid tussen stoepen, onder grind en houtsnippers, daaraan kun jij je vreselijk ergeren. Dat ongewenste groen groeit harder dan jij het kunt bijhouden.

Het moet dan ook nog eens met de hand, want schoffelen gaat niet. Een vervelend en tijdrovend werkje, waarmee jij je liever niet bezighoudt. Dit doek kent veel voordelen:

–          Het is waterdoorlatend

–          Gaat ongewenste groei van onkruid en wortels tegen

–          Het is duurzaam (let daarop bij je aankoop)-          Het is eenvoudig toe te passen