Vervoer informatie blog

Waterscooters

Rijden op waterscooters

 

Vorige zomer was ik met enkele vrienden op vakantie, een trip van m’n leven. Ik ben echt een ervaring rijker! Het was de ideale afwisseling tussen lekker luieren en daarnaast veel doen, lekker actief bezig zijn. Aangezien we met een gemixte groep van jongens en meiden dingen deden kwamen er heel veel activiteiten bij die ik nog nooit had gedaan en die mijn horizon hebben verbreed. Een van de tofste dingen die we deden was het rijden op waterscooters. Die huurden we namelijk aan het meertje waar we aan kampeerden en dan maakten we hele tochten van een middag lang, we hebben dit enkele keren gedaan omdat het zo’n succes was en iedereen het leuk vond.

 

Met de waterscooters naar een onbewoond eilandje

 

Midden in het meertje was een klein eilandje, daar waar het echt leuk was en waar bovendien geen kip was. Met de waterscooters besloten we erheen te varen en we doopten het ter plekke tot ons eigen privé strandje. Het strand geclaimd te hebben deed ons allemaal goed en we gingen lekker zonnen en picknicken, want sommigen waren zo slim geweest tassen op de rug te doen en zodoende het een en ander aan lekkers mee te nemen. De hele dag hebben we een beetje gevaren en gestunt met de waterscooters en dat afgewisseld met uitgebreid zonnen. Je wilt überhaupt niet weten hoe bruin ik was nadat ik van die vakantie terug kwam in Nederland!

Onbetaalbare ervaringen op vakantie

 

Ik kan je daarom vertellen dat dit soort ervaringen het echt waard is. Mensen denken vaak dat het op vakantie gaan eigenlijk weggegooid geld is omdat je er niks concreets aan overhoudt. Maar dan vraag ik me echt af wat het belang van iets concreets is dan. Ik vind de ervaringen belangrijker, de avonturen die je beleeft, de nieuwe werelden die je ziet en bovendien de hechte band die je met vrienden smeedt – die drie dingen zijn op zichzelf toch al enorm veel waard!